haberler

Üniversitemiz, Hayat Boyu Öğrenme Haftası Fuarı'nda Yerini Aldı

Üniversitemiz, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında, Trabzon Millet Bahçesi'nde düzenlenen fuara katıldı. 1-7 Haziran 2023 tarihleri arasında kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında 2 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilen fuar; ülke çapında "Hayat Boyu Öğrenme" kültürünün geliştirilmesini, tanıtılmasını ve yaygınlaştırılmasını hedefliyor. Üniversitemiz, Trabzon Millet Bahçesi'nde düzenlenen etkinliğe katılım sağlayarak Hayat Boyu Öğrenme hizmeti veren programlarımızı tanıtma imkânı buldu.

Üniversitemizin standında, Hayat Boyu Öğrenme kültürünün gelişmesine katkı sağlayan birimlerimizden Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) ile Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) başta olmak üzere birçok birimimiz tarafından sunulan geniş eğitim yelpazesi tanıtıldı. Üniversitemizi temsilen fuara katılan Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü'nden Halit BAKIR, Emre KOÇ ve Dilek BAYRAK, Üniversitemizin fakülteleri ve bölümleri ve birimleri hakkında ayrıntılı bilgi sunarken öğrencilerimize sağlanan imkânlara dikkat çekti. Ziyaretçilere verilen bilgiler ve yapılan sunumlar, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Fuarı, Üniversitemizin hayat boyu öğrenme kültürünü destekleme ve topluma katkı sağlama misyonunu yansıtan bir organizasyon olması dolayısıyla kurumumuz için önemli bir etkinlik olmakla birlikte fuarda elde edilen olumlu geri bildirimler, Üniversitemizin eğitim programlarının ve öğrenci destek hizmetlerinin, Hayat Boyu Öğrenme alanındaki başarısının da bir göstergesi olarak kabul edilebilmektedir.


02 Haziran 2023