haberler

Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde Bitirme Projeleri Sergisi Düzenlendi

Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen Bitirme Projesi Sergisi, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gençağa PÜRÇEK, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cenap SANCAR ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Temel VAROL’un katılımıyla gerçekleştirildi.

İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin bir yıl boyunca ciddi emek sarf ederek tasarım ve animasyon gösterilerinden statik projesine kadar detaylı olarak hazırladıkları tribün projelerinin maketlerini sundukları sergiye, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TİRYAKİ, Trabzon Ortahisar Belediyesi Meclis Başkan Vekili Mustafa YAYLALI, İnşaat Mühendisi Şenol ADANUR, Mimar Ufuk HOŞ ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Bölüm Öğretim Üyeleri danışmalığında hazırlanan birbirinden değerli ve özgün 9 adet proje ziyaretçilerin beğenisine sunuldu ve yapılan oylama ile birinci seçilen proje plaket kazanırken diğer tüm proje sahiplerine çeşitli hediyeler verildi.


22 Haziran 2022