Üniversitemiz Medikal Cihaz Tasarım ve Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (METAM) TS EN ISO 13485:2016 Belgesi Almaya Hak Kazandı

Haziran 2023 itibariyle Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) yürütücülüğündeki TS EN ISO 13485:2016-1 Tıbbi Cihazlar Kalite Yönetim Sistemi kapsamında “Polimer ve Metal İmplant, Protez ve Ortez Tasarımı, Üretimi ve Satışı” alanında faaliyetlerini sürdüren Üniversitemiz Medikal Cihaz Tasarım ve Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Uluslararası Belgelendirme Kuruluşu KIWA Belgelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından organize edilen tetkik süreçlerini başarıyla tamamlayarak belirtilen kapsamda 2 yıl boyunca hizmet vermeye hak kazandı.

Medikal Cihaz Tasarım ve Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (METAM) yürüttüğü bilimsel çalışmalar çerçevesindeki vizyonunu, tıbbi cihaz sektörünün Ar-Ge temelli bir yaklaşımla daha ileri seviyelere ulaşması amacıyla geliştirmeye devam edecek.

01 Ağustos 2024