Üniversitemizde 'Saz Söz ve Biz' Türkü ve Şiir Gecesi Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Spor ve Sanatsal Faaliyetler Komisyonu tarafından düzenlenen “Saz, Söz ve Biz” isimli Türkü ve Şiir Gecesi, 13 Mayıs 2022 tarihinde Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI'nın, İstiklal Marşı’nı seslendirmesiyle başlayan programa, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Bahittin KAHVECİ, Dekan Yardımcılarımız; Prof. Dr. Neslihan SARUHAN GÜLER ve Doç. Dr. İlknur KAHRİMAN ile birçok değerli hocamız ve misafir katıldı.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyen ve öğrencilerinden Öğr. Gör. İlknur Buçan KIRKBİR, Arş. Gör. Ahmet Yasin YEŞİLDAĞ, Arş. Gör. Şafak KIRAN, Kardelen GÜNEŞ, Yasemin KIRBIYIK, Sude BALCI ve Hüsna Selin TOKGÖZ’ün türkü; Arş. Gör. Murat EMİRZEOĞLU, Nursena BAŞAK, Serkan ASLANTAŞ, Hüdanur TOSUN, Emine SAMSA, Mahmut ÇİÇEK, Beyza ÖZ, Nurgül ÇİLOĞLU ve Züleyha GÜL’ün ise şiir seslendirdikleri gece, katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı.

17 Mayıs 2022