Üniversitemizde Yeni Göreve Başlayan İdari Personelimiz İçin Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

Üniversitemizde yeni göreve başlayan idari personelimiz için Oryantasyon Eğitimi gerçekleştirildi. Daha önce hazırlanan eğitim takvimine göre personelimize; Üniversitemiz Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER, Kurumsal Gelişim ve Planlama Koordinatörü Öğr. Gör. Ali Haydar DOĞU, Genel Sekreter Yardımcısı Fazlı ÖZTEL, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'ndan Öğr. Gör. Yasin ŞAHİN ve İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Tarık ASLAN tarafından eğitim verildi.

Oryantasyon Eğitim Programı kapsamında, Üniversitemizde yeni göreve başlayan idari personelimize; Üniversitemizin organizasyon şeması, iş akış süreci, Kanuni Yerleşkesi içerisinde yer alan sosyal mekânlar ve idari birimler, iş hayatı ile ilgili bilinmesi gereken önemli hususlar hakkında temel bilgiler aktarıldı.

Eğitim sonunda, göreve yeni başlayan personelimiz için Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından Üniversitemiz Kanuni Yerleşkesi ve şehir gezisi organize edildi.

29 Nisan 2022