proje çağrıları

Ekim

TÜBİTAK 4001 Ulusal ve Uluslararası Yarışma/Etkinlik Katılım Desteği 2. Dönem Çağrıları Açıldı

Program Adı:

4001-A Ulusal Yarışma/Etkinlik Katılım Desteği

Hibe Sağlayıcı Kurum /

Kaynak Bilgisi:

TÜBİTAK

Amacı:

Program, lise, önlisans, lisans ve üzeri eğitim seviyesindeki öğrenci, mezun ve girişimcilerin proje üretimini, geliştirilmesini ve Ulusal bilimsel yarışma ve etkinliklere katılımını teşvik ederek Milli Teknoloji Hamlesi’ne katkı sağlamayı amaçlıyor.

Kimler Başvurabilir?

(Proje Yürütücüsü /

İştirakçisi / Ortağı /

Araştırmacısı Olma

Şartları):

· Lise, önlisans, lisans ve üzeri eğitim düzeyine sahip öğrenci ve yeni mezunlardan Türkiye’de ikamet eden T.C. vatandaşı olan kişiler (veya mavi karta sahip olan kişiler)

Bütçesi:

En Fazla 100.000 TL

Destek Oranı:

%100

Süresi:

En Fazla 12 Ay

Son Başvuru Tarihi:

31 Aralık 2024

Nasıl Başvurulur? :

Bilim ve Toplum Proje Başvuru Sistemi (PBS) (https://bilimtoplum-pbs.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Programa Ait Özellikler:

· Bu çağrı tüm bilimsel ve teknolojik alanlardaki başvurular içindir.

· Başvuru yapılan Yarışma/Etkinliğe dair farklı sponsorlukları bulunan başvuru sahibi kişi ya da takımların desteklenmesine öncelik verilir.

· Başvuruların en geç Yarışmanın/Etkinliğin düzenleneceği tarihten 60 (altmış) gün önce yapılması önerilir.

Detaylı Bilgi / Rehber:

Tıklayınız.

Program Adı:

4001-B Uluslararası Yarışma/Etkinlik Katılım Desteği

Hibe Sağlayıcı Kurum /

Kaynak Bilgisi:

TÜBİTAK

Amacı:

Program, lise, önlisans, lisans ve üzeri eğitim seviyesindeki öğrenci, mezun ve girişimcilerin proje üretimini, geliştirilmesini ve Uluslararası bilimsel yarışma ve etkinliklere katılımını teşvik ederek Milli Teknoloji Hamlesi’ne katkı sağlamayı amaçlıyor.

Kimler Başvurabilir?

(Proje Yürütücüsü /

İştirakçisi / Ortağı /

Araştırmacısı Olma

Şartları):

Bütçesi:

En Fazla 245.000 TL

Destek Oranı:

%100

Süresi:

En Fazla 12 Ay

Son Başvuru Tarihi:

31 Aralık 2024

Nasıl Başvurulur? :

Programa Ait Özellikler:

· Bu çağrı tüm bilimsel ve teknolojik alanlardaki başvurular içindir.

Detaylı Bilgi / Rehber:

Tıklayınız.