Mayıs

19 Mayıs ATATÜRK'ü ANMA Gençlik ve Spor Bayramı özelinde Gençlerin Faydalanabileceği Destekler

Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Ülkemizin geleceğini gençlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık için açtığı aydınlık yolda, geleceğe emin adımlarla yürüyen Türk gençliğinin günümüz güçlü ve lider Türkiye’sinin bir mimarı olarak ‘19 Mayıs ATATÜRK’ü ANMA Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz.

Ülkemizde gençlerin #milliteknolojihamlesi kapsamında ulusal ve uluslararası platformlarda ülkemizi temsil ederek entelektüel bir fark yarattığı ekosistem içerisinde KTÜ TTM olarak sizlerin faydalanabileceği destek programlarını bir araya getirdik.

Ulusal ve uluslararası hibe programları, burs programları ve yatırım fonlarının varlığıyla geleceğin Türkiye’sini inşa ederken çalışmalarınızda ulusal kaynaklarımızın desteklerinden faydalanabilirsiniz.

4. Patentle Türkiye ile üniversitelerde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarında öğrenim gören üniversite öğrencilerine yönelik patent yarışması için: Tıklayınız.

Yenilikçi iş fikirlerinizi ?900.000 destekle Türkiye ekosistemine kazandırma fırsatı için :  Tıklayınız

Küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerinizde doktora öğrencisi olarak TÜBİTAK 1002 İçin : Tıklayınız

İnovasyon dolu projelerinizle ülkemizin rekabet gücünü arttırmaya yönelik projelerinize TÜBİTAK 1005 – Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı için: Tıklayınız

Lisans öğrencilerinin bilimsel araştırma projelerinde görev alarak bilgi ve teknoloji temelli nitelikli insan kaynağının desteklenmesine yönelik 2247 C – STAR Stajyer Araştırmacı Burs Programı için: Tıklayınız