Şubat

KTÜ Araştırmacıları ve Alt Yapısı ile de Deprem Bölgesi Üniversitelerin Yanında

KTUTTM

TÜBİTAK ARDEB 1001 Programı Kapsamında “Deprem Bölgesi Üniversiteleri Özel Çağrısı- BİNBİRÇABA” 1 Mart 2023 tarihinde açılacak ve 31 Aralık 2023 tarihine kadar başvuruya açık olacaktır.  Çağrı kapsamında başvurunun yapılacağı üniversitenin yer aldığı şehrin ve/veya bölgenin ihtiyaçları odaklı projeler önceliklendirilecektir. Çağrıya sadece Depremin etkilediği 11 ilde yerleşik üniversitelerdeki tam zamanlı öğretim üyesi olarak görev yapan araştırmacılar yürütücü olarak başvuru yapabilecektir. Proje yürütücüsünün mensubu üniversitede mevcut olan altyapının depremden zarar görmüş olması/ proje yürütmeye uygun olmaması halinde, proje faaliyetleri için farklı kurum/kuruluşların alt yapı olanakları kullanılabilmesinin önü açılmıştır. Alt yapısı kullanılmak istenen kurum kuruluştan destekli mektubu alınması veya proje ekibine ilgili kurum/kuruluşlardan araştırmacı eklenmesi ile bu durum mümkün olabilecektir.

Karadeniz Teknik Üniversitesi olarak 12 Fakülte, 17 Uygulama ve Araştırma Merkezi, 163 adet araştırma laboratuvarı ve 2160 akademik personelle ilgili üniversitelerin ve araştırmacıların projelerine katkı sağlamaktan memnuniyet duyacağımızı bildiririz.

KTÜ Araştırmacı veri tabanı için tıklayınız.

KTÜ Uygulama ve Araştırma Merkezleri için tıklayınız.

KTÜ Araştırma Laboratuvarları listesi için tıklayınız.