Kasım

KTÜ TTM| 16. Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı Etkinliği'ne Davetlisiniz

KTÜ TTM

Değerli Katılımcılar,

KTÜ TTM olarak 16.sını düzenleyeceğimiz uluslararası “Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı” etkinliğimiz bu yıl 21-22-23 Kasım 2023 tarihleri arasında KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir. Etkinlikte akademisyenler, mezunlar, öğrenciler ve girişimciler olmak üzere 100’e yakın ticarileşme potansiyeli yüksek, teknolojik ve yenilikçi projeler üç gün boyunca KTÜ Os­man Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde sergilenecektir. Her proje ilgili üç hakem tarafından değerlendirilerek son gün düzenlenecek olan kapanışta dereceye giren projelere ödülleri takdim edilecektir. Ödüllerde “akademisyen” ve “öğrenci/mezun/girişimci” olmak üzere iki kategori olup dereceye giren projelere toplamda 90.000₺ ödül verilecektir. Etkinlikte düzenlenecek çeşitli yarışma ve kategorilerde de katılımcılara özel ödüller verilecektir.

Etkinliğimizin açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih KACIR katılacak olup Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk BAYRAKTAR’a Fahri Doktora unvanını takdim edecektir. Ayrıca etkinliğe, YÖK Başkanı Sayın Erol ÖZVAR, TÜBİTAK Başkanı Sayın Hasan MANDAL ve TÜBİTAK Bilim İnsanlarını Destekleme Daire Başkanı Sayın Ömer Faruk URSAVAŞ'ın katılımları beklenmektedir.

Yoğun ziyaretçi katılımı beklenilen 16. Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı etkinliğine katılım sağlamanızdan memnuniyet duyarız.