Şubat

TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı ile Tam Zamanlı İş Fırsatı, Doktora Öğrencisi ve Çalışma Arkadaşları Aranıyor!

Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi

KTÜ-opuqo (MNB Bilişim Hizmetleri ve Tic. A.Ş.) TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora programı için bilişim konularına ilgili, Bilgisayar Mühendisliği bölümünde doktora yapacak/yapmakta olan yüksek motivasyonlu, üretken takım arkadaşları aranıyor.

İhtisas Alanları:

- Bilgi Güvenliği ve Güvenilirliği

- Siber Güvenlik

Doktora öğrencilerinin Karadeniz Teknik Üniversitesi’ndeki eğitimleri boyunca elde edeceği avantajlar;

• Bursiyer ücreti: Aylık 21.500TL
  • BİDEB 2250 programı kapsamında aylık ilave 7.250TL burs
  • Konaklama: KTÜ Sosyal Tesislerinde 1 yıl ücretsiz konaklama
  • Yurtdışı öğrenimi: TÜBİTAK tarafından başarı kriterlerini sağlayan öğrenciler için 6 aya kadar eğitim fırsatı sağlanmaktadır.
  • İstihdam: Firma bünyesinde en az 1 yıl istihdam fırsatı
  • Diğer avantajlar: Kampüs içerisinde paylaşımlı ofis, kütüphane ve veri tabanlarına erişim, Kampüs bünyesinde profesyonel kariyer gelişimi, Üniversitesi araştırma alt yapısı ve laboratuvarlarının kullanılması

İlgili Doktora Programları

• Bilgisayar Mühendisliği

Akademik Danışmanlar:

Doç. Dr. Güzin ULUTAŞ

Prof. Dr. Mustafa ULUTAŞ

Son başvuru: 10/03/2024

TÜBİTAK 2244 Programı hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Online başvuru için: ktutto@ktu.edu.tr adresine aşağıda yer alan belgeler ile ön başvuru yapmanız gerekmektedir.

CV, ALES ve Dil Belgesi