Şubat

TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı ile Tam Zamanlı İş Fırsatı, Doktora Öğrencisi ve Çalışma Arkadaşları Aranıyor!

Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. Oktay Yıldız

Proje Ekibi:

Prof. Dr. Sevgi Kolaylı

Doç. Dr. Gülin Renda

Sanayi Danışmanı: Elif Yorulmaz Önder

TÜBİTAK 2244-Sanayi Doktora Programı kapsamında yürütülen "Apiterapik Değeri Yüksek Takviye Edici Gıdaların ve Kozmetiklerin Geliştirilmesi ve Bu Alan İçin Nitelikli Araştırmacıların Yetiştirilmesi" adlı proje dahilinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi Eczacılık/Farmakognozi veya Biyokimya Bölümlerinde doktora veya bütünleşik doktora eğitimi alacak ve tez çalışmalarını tamamladıktan sonra Takviye Edici Gıda, Dermokozmetik Ürünler ve Tıbbi Cihazlar kategorilerinde faaliyet gösteren BEE'O Propolis firmasında en az 3 (üç) yıl süreyle istihdam edilmek üzere 3 (üç) araştırmacı aranmaktadır.

Adayların, YDS, ÜDS, KPDS, e-YDS, YÖKDİL, TIPDİL sınavlarından birinden en az 55 puan ya da Üniversitelerarası Kurul tarafından eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olması gerekmektedir.

Başvuru için adayların aşağıdaki belgeleri oktayyildiz@ktu.edu.tr ve ik@sbs-turkey.com adreslerine iletilmeleri gerekmektedir:

-Özgeçmiş (CV)

-Akademik Yeterlilik Sınavı (ALES) Sonuç Belgesi

-İngilizce yeterliliği gösteren belge

TÜBİTAK 2244 Programı hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Son Başvuru Tarihi: 01 Mart 2024