Ocak
Erasmus+ KA2 Programı Proje Başvuru ve Yürütme Süreci Bilgi ve Deneyim Paylaşımı

Merkezimiz tarafından düzenlenen Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri, “Erasmus+ KA2 Programı Proje BaÅŸvuru ve Yürütme Süreci” etkinliÄŸi ile devam ediyor.
Etkinlikte katılımcılar,
Erasmus+ KA2 Programı kapsamında proje hazırlama, baÅŸvuru ve proje yürütme süreçleri ile ilgili Prof. Dr. Ertan DÜZGÜNEÅž ve ÖÄŸr. Gör. Dr. Memnune KOKOÇ’un tecrübelerini dinleme fırsatı bulacaklardır.
Prof. Dr. Ertan DÜZGÜNEÅž, KTÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü öÄŸretim üyesi olup Erasmus+ KA2 programı kapsamında desteklenen “Strengthening Climate Adaptation of Local Governments through Artificial Intelligence Supported Digital Capacity Building” baÅŸlıklı projede yürütücü, “Nature of Aquatic Environment: Inclusion and Rising Awareness in Diverse Societies” baÅŸlıklı projede ise araÅŸtırmacı olarak görev yapmaktadır.
ÖÄŸr. Gör. Dr. Memnüne KOKOÇ, KTÜ Merkezi AraÅŸtırma Laboratuvarı’nda öÄŸretim elemanı olup Erasmus+ KA2 programı kapsamında desteklenen “Montessori Based Unplugged Coding and Robotic in Early Childhood” baÅŸlıklı projede yürütücü olarak görev yapmaktadır.
Etkinlik Detayları
Tarih: 16 Ocak 2026 – Cuma
Saat: 14.30
Etkinlik çevrim içi düzenlenecektir. Katılım için tıklayınız.
Konuşmacılar
Prof. Dr. Ertan DÜZGÜNEÅž - Peyzaj Mimarlığı Bölümü
ÖÄŸr. Gör. Dr. Memnüne KOKOÇ - Merkezi AraÅŸtırma Laboratuvarı
Moderatör
ÖÄŸr. Gör. Müslüm Serhat ÜNVER - KTÜ TTM