etkinlikler

Aralık

LIFT UP++ Sanayi Odaklı Doktora Araştırmaları Programı Bilgilendirme Toplantısı

KTÜ TTM ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) organizasyonuyla; Üniversitemizin:

• Bilgisayar Mühendisliği
  • Elektrik-Elektronik Mühendisliği
  • Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
  • Endüstri Mühendisliği
  • Makine Mühendisliği
  • Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
  • Yazılım Mühendisliği

bölümlerinde doktora yapan öğrencilerin desteklenebilmesine yönelik “LIFT UP++ Sanayi Odaklı Doktora Araştırmaları Programı Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecektir.

LIFT UP ++Sanayi Odaklı Doktora Araştırmaları Programı; Üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinde doktora yapan öğrencilerin desteklenebilmesi için doktora eğitimleri boyunca (asgari 8 dönem, azami 10 dönem) aylık asgari ücretin 2 katı kadar burs desteği sağlanacaktır.

TUSAŞ Üniversite İş Birliği Yönetimi Şefi Doç. Dr. Emre Doruk’un konuşmacı olarak katılacağı etkinlik 27 Aralık 2022 Salı Günü Saat 14:00’da Microsoft Teams uygulaması üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

Katılım için TIKLAYINIZ

Çevrimiçi