etkinlikler

TÜBİTAK 2209 Proje Hazırlama Eğitimi Başlıyor!

TÜBİTAK 2209-A (Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı) ve 2209-B (Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı) ile ilgili detaylı bilgiler ve proje hazırlama sürecine dair önemli bilgilerin paylaşılacağı eğitim, 15 Ekim Salı ve 16 Ekim Çarşamba günleri düzenlenecektir. İki farklı günde düzenlenecek bilgilendirme ve proje hazırlama eğitimi, Öğr. Gör. Gözde SAĞLAM ve Öğr. Gör. M. Serhat ÜNVER tarafından gerçekleştirilecektir.

TÜBİTAK 2209 Programlarına başvuru yapmak isteyen tüm öğrencilerimizi eğitimlerimize bekliyoruz.

TÜBİTAK 2209-A (Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı);

• Üniversitelerde öğrenim görmekte olan önlisans ve lisans öğrencisinin/öğrencilerinin hazırladıkları araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, seyahat, hizmet alımı giderleri için destek sağlanır.
  • Bütçesi; 9.000 TL
  • Süresi; 12 Ay

TÜBİTAK 2209-B (Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı);

• Önlisans/Lisans öğrencilerinin hazırladıkları, sanayinin bir sorununu çözmeyi hedefleyen ve/veya sanayide uygulama potansiyeli olan ürün/yöntem/süreç iyileştirme ve/veya geliştirmeye yönelik araştırma konusuna sahip lisans projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, kırtasiye giderleri, seyahat, hizmet alımı vb. giderler için destek sağlanır.
  • Bütçesi; 12.000 TL
  • Süresi: 12 Ay

Etkinliğe katılmak için tıklayınız.

Not: Doktora öğrenimine başlamış Araştırma görevlileri ve öğretim görevlileri de akademik danışman olabilir.

KTÜ TTM