Times Higher Education (THE) 2025 Dünya Üniversite Sıralamaları Açıklandı !

Üniversite sıralama kuruluşlarından Times Higher Education (THE)  2025 yılına ait sıralama  sonuçlarını açıkladı.  Karadeniz Teknik Üniversitesi son iki yıla nazaran Araştırma kalitesi, Uluslararası Görünüm, Eğitim ortamı gibi tüm temel değerlendirmelerde geçtiğimiz yıllara nazaran ilerleme kaydetmeyi başardı. Toplamda 2857 üniversite ve kuruluşun listelendiği sıralamalarda 1501+ bandında yer alan üniversitemiz genel alan bazlı istatistiklerde ise sıralamalarda umut verici sıralamalarda yer aldı.

Sosyal Bilimler : 801+

Sağlık Bilimleri : 801-1000

Bilgisayar Teknolojileri: 801-1000

Mühendislik 1001+

Fen Bilimleri 1001+

Fizik Bilimleri 1001+

Karadeniz Teknik Üniversitesinin son üç yıldaki gelişimini gösteren tabloyu haberin fotoğrafında görebilirsiniz.

Üniversitemizin sıralamalarını detaylı incelemek için: https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/karadeniz-technical-university

09 Ekim 2024