Uluslararası Öğrenciler Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

KTÜ AB Uyum Buluşmaları Kapsamında Düzenlenen Etkinliğe Katıldı Karadeniz Teknik Üniversitesinde öğrenim gören uluslararası öğrenciler AB Uyum Buluşmaları Kapsamında İl Göç İdaresince düzenlenen Uluslararası Öğrenciler Oryantasyon Programı’na katıldı. 03.12.2021 tarihinde Novotel’de gerçekleşen etkinliğe İl Göç İdaresi Müdürü Ramazan Latifoğlu, IOM Program Yöneticisi Kemal Pehlivanlı, Trabzon Vali Yardımcısı Osman Çelikkol, Göç İdaresi Başkanlığı’ndan İsmail Aslan, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nden Samet Kanber, İl Sağlık Müdürlüğünden Dr. Nihal Tüfek, Halk Eğitim Müdürlüğü’nden Arzu Özen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden İbrahim Durukan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden Yahya Saka ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden Erkan Akpınar sunum ve konuşmalarıyla paylaşımlarda bulundular. Karadeniz Teknik Üniversitesi TÖMER’de öğrenim gören uluslararası öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlik sonunda öğrencilerin soruları uzmanlarca cevaplandı.

08 Aralık 2021