üniversitemizde basın bilgilendirme toplantısı-II gerçekleştirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI başkanlığında gerçekleştirilen basın toplantısında Üniversitemizde son bir yıl içerisinde yapılan bilimsel çalışmalar ve yaşanan gelişmeler hakkında güncel değerlendirmelerde bulunuldu.

Rektörümüz, Üniversitemizin kurumsal misyonu ve vizyonu çerçevesinde; Akademik ve İdari Birimler ile ilgili istatistiki bilgiler, Ar-Ge çalışmaları, Bilimsel Araştırma Projeleri, Üretim Merkezleri, Laboratuvarlar, devam eden ve planlanan inşaatların durumu, ticarileşme potansiyeline sahip olan projeler,  iç ve dış paydaşlar ile yapılan iş birliği protokolleri ve çalışmalar konusunda önemli bilgiler içeren bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından basın mensuplarının sorularının Rektörümüz tarafından cevaplandırılması ile toplantı sonra erdi.