duyurular

10

Mayıs

2023 Projesi Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği 2. Başvuru Dönemi Kapsamında Kabul Mektubu Sunan Öğrencilerin Nihai Listesi

Değişim Programları Koordinatörlüğü - Erasmus+ Programı



Değerli öğrencilerimiz,

Bu duyuru 2023 Projesi Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği 2. Başvuru Dönemi kapsamında daha önce asil veya yedek olarak seçilen öğrencileri ilgilendirmektedir.

İlgili proje numarası:  2023-1-TR01-KA131-HED-000115908



KABUL MEKTUBU TESLİM SÜRESİNİN SONA ERMESİ

- Web sitemizden daha önce duyurulduğu gibi kabul mektubu teslim süresi daha önce son tarih olarak ilan edilen 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 13:00 itibariyle sona ermiştir. Koordinatörlüğümüze yeteri kadar kabul mektubu teslim edildiği için koordinatörlük kararıyla süre daha fazla uzatılmayacaktır.



KABUL MEKTUBU SUNAN ASİL VE YEDEKTEN ASİLE ÇIKAN ÖĞRENCİLER İÇİN SÜREÇ:

Asil Öğrenciler: Kabul mektubunu sunan ve belgesi format olarak uygun olan asil öğrencilerle önümüzdeki süreci anlatan bilgilendirme toplantısı video kaydı ve Erasmus e-belge sistemine giriş bilgileri daha önce paylaşılmıştır. Bu gruptaki öğrencilere, Turna Portal sisteminde THY indirim kodu oluşturabilmek ve karekodlu vize belgesi alabilmek için yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirme e-postası önümüzdeki hafta içerisinde gönderilecektir. Süreç zaman alacağından öğrencilerimizin gelecek e-postayı beklemeleri gerekecektir.

Yedek Öğrenciler: Kabul mektubunu sunan ve belgesi format olarak uygun tüm yedek öğrenciler asil listeye çıkmışlardır. Bu gruptaki öğrencilere, önümüzdeki süreci anlatan bilgilendirme toplantısı video kaydı ve Erasmus e-belge sistemine giriş bilgilerini içeren e-posta önümüzdeki hafta içerisinde gönderilecektir. E-postayı alacak öğrenciler sistem üzerinden Erasmus ile ilgili belgeleri hazırlamaya başlayabileceklerdir. Buna ek olarak Turna Portal sisteminde THY indirim kodu oluşturabilmek ve karekodlu vize belgesi alabilmek için yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirme e-postası da önümüzdeki hafta içerisinde gönderilecektir. Süreç zaman alacağından öğrencilerimizin gelecek e-postayı beklemeleri gerekecektir.

Kabul Mektuplarında Eksikleri Olan Asil ve Yedekten Asile Çıkan Öğrenciler: Bu durumdaki öğrencilerin ekteki excel tablosundaki ilgili satırda yazılı eksiklerini en kısa sürede tamamlayarak, eksikleri tamamlanmış kabul mektuplarını e-posta ekinde Öğr.Gör. Şener KARAOSMANOĞLU’na göndermeleri gerekmektedir. Bu durumdaki öğrenciler eksiklerini tamamlayana kadar Erasmus e-belge sistemine tanımlanmayacaklardır. Eksiklerini tamamlayan öğrenciler e-belge sistemine tanımlanacaklardır. Bu gruptaki öğrencilere de önümüzdeki süreci anlatan bilgilendirme toplantısı video kaydı ve Erasmus e-belge sistemine giriş bilgilerini içeren e-posta eksiklerini tamamladıktan sonra ayriyeten gönderilecektir. Buna ek olarak Turna Portal sisteminde THY indirim kodu oluşturabilmek ve karekodlu vize belgesi alabilmek için yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirme e-postası da önümüzdeki hafta içerisinde gönderilecektir. Süreç zaman alacağından öğrencilerimizin gelecek e-postayı beklemeleri gerekecektir.



KABUL MEKTUBU SUNAN ÖĞRENCİLERİN NİHAİ LİSTESİ

- Bu duyuruda, daha önce ilan edilen son tarih olan 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 13:00’e kadar kabul mektubunu ilgili Google forms’a yükleyen öğrencilerin listesi yer almaktadır.  

- 2023 Projesi Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği 2. Başvuru Dönemi kapsamında koordinatörlüğümüze kabul mektubu sunan tüm öğrencilerin listesi için lütfen tıklayınız. Listede CTRL+F tuşlarıyla adınızı, soyadınızı veya öğrenci numaranızı aratarak durumunuzu görebilirsiniz. Listeyi düzgün şekilde görüntüleyebilmeniz için masaüstü veya dizüstü bilgisayar kullanmanız tavsiye edilir.



İRTİBAT BİLGİSİ

Öğr. Gör. Şener KARAOSMANOĞLU
Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Sorumlusu
E-Posta: sener.karaosmanoglu@gmail.com

Yazışmaların kayıt altında olabilmesi için tüm iletişim e-posta ile sağlanacaktır. E-postalarınıza hafta içi 48 saat içerisinde dönüş yapılacaktır. Yoğun dönemlerde bu süre uzayabilir. Lütfen gönderdiğiniz e-postaya cevap almadan aynı konuda ikinci bir e-posta göndermeyiniz.

* Ofisimizle irtibata geçerken, başvuru aşamasında sisteme girdiğiniz gmail uzantılı e-posta adresinizi kullanmanız beklenmektedir çünkü hotmail, outlook, windowslive ve icloud uzantılı e-posta adresleri ile çoğu zaman e-posta alma veya gönderme konusunda sorun yaşanmaktadır. 



KTÜ DEĞİŞİM PROGRAMLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ