haberler

KTÜ'de Öğrencilere Yönelik 'CV Hazırlama Teknikleri' Eğitimi Verildi

13 Mayıs 2024 tarihinde Harita Mühendisliği Bölümü, Prof. Dr. Erdoğan ÖZBENLİ  Amfisinde KTÜ Kariyer Merkezi, İşkur ve Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi  ortaklığında  İŞKUR İş Kulübü Lideri iş ve Meslek Danışmanı Emel ŞAHİNLER tarafından“ CV Hazırlama Teknikleri” konulu eğitim  Lisans ve Lisansüstü öğrencilere verilmiştir. Eğitim 90 kişilik bir katılımla gerçekleşmiştir. Eğitimde özellikle CV hazırlama konusunda işe alım uzmanlarının  öğrencilerden neleri bekledikleri, CV hazırlanırken yapılması ve yapılmaması gereken davranışların neler olması gerektiği, işverenlerin mülakat sürecinde hangi davranışlara dikkat ettiği  konularında bilgi verilmiştir. Etkinlik katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılmasıyla  sonlandırıldı.

14 Mayıs 2024