haberler

Çalışanların İş Yerindeki Psikolojik İyi Oluşu Eğitimi: Daha Sağlıklı Çalışma Ortamları İçin Yeni Perspektifler

Memur Akademisi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Genel Eğitimleri kapsamında düzenlenen "Çalışanların İş Yerindeki Psikolojik İyi Oluşu" eğitimi ile dönemi sonlandırmıştır.

Üniversitemiz, çalışanlarının psikolojik sağlığını ve genel iyi oluşunu desteklemek amacıyla "Çalışanların İş Yerindeki Psikolojik İyi Oluşu" eğitimi  Edebiyat Fakültesi Arş. Gör. Hümeyra DERVİŞOĞLU AKPINAR tarafından 30.05.2024 tarihinde saat 10.30' da Nazım Terzioğlu Amfisinde yüz yüze gerçekleştirildi.

Eğitimde, çalışanların iş yerindeki stresle başa çıkma yöntemleri, motivasyon artırma teknikleri, iş-yaşam dengesi kurma ve psikolojik dayanıklılık geliştirme gibi konulara değinildi. 

Değerli personelimiz, eğitim sonunda kendilerine sunulan bilgilerden duydukları memnuniyeti ifade ederek, bu tür eğitimlerin düzenli olarak tekrarlanmasının iş yerindeki genel mutluluğu ve verimi artıracağını dile getirerek eğitim sonlandırıldı.

Eğitim sunumuna erişmek için tıklayınız.

Eğitimde emeği geçen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Hümeyra DERVİŞOĞLU AKPINAR’a ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz..


30 Mayıs 2024