Meslek Yüksekokulumuzda Projeler Yarıştı

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu “11. Abdullah Kanca Proje Günü" Öğrenci Projeleri Sergisi Yapıldı. KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin hazırladıkları “Greensort Katı Atık Ayrıştırma" Projesi, Geleneksel 11.Kanca Proje Etkinlik Günü’nde birinci oldu.

16 Proje ile, 6 Gemi Tasarımının yarıştığı 11.Kanca Etkinlik Günü’nde; Danışmanlığını Dr. Öğretim üyesi Ahmet Ömür TURHAL hocamızın yaptığı, MYO öğrencileri; Hüseyin ELÇİ, Ömer Faruk KILIÇ, Yunus Emre ATALI, Oğuzhan GÖNÜLTAŞ, Emir Can VATANSEVER’ ın hazırladıkları  “Greensort Katı Atık Ayrıştırma "  projesi birinci, proje danışmanlığını öğretim elamanı Alkan AKSOY hocamızın yaptığı MYO öğrencimiz, Burak ÇOBAN’ın hazırladığı “Gaz Sensörlü Madenci Botu” projesi ikinci olurken;  danışmanlığını yine Dr. Öğretim üyesi Ahmet Ömür TURHAL hocamızın yaptığı, MYO öğrencimiz Ahmet Can GÜL ‘ün yaptığı “SOTAK-1071” projesi ise üçüncü oldu.

6 Gemi Tasarımının yarıştığı yarışmada; Danışmanlığını Öğr. Gör. Mustafa Kemal SEZER hocamızın yaptığı, MYO öğrencileri: Songül YILMAZ, Kader ARSLAN, Emircan DEMİR,  Zeliha PINAR, İbrahim DAĞCI, Muhammet Ali GÖÇMEZ’ in hazırladıkları “Yük Gemisi” gemi tasarımı birincisi oldu. 29.05.2024

04 Haziran 2024