Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 37. Dönem Mezuniyet Kutlaması

Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi'nin 37. dönem mezuniyet töreni, Çamburnu'ndaki yerleşkesinde gerçekleştirildi. Törene, Sürmene Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Durmuş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Rakıcı, Yomra Su Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı İlker Yıldırım, Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kahraman, GİSBİR AR-GE Uzmanı Gökhan Murat Kaya, GMO Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Şafak, Beşiktaş Tersanesi Plan Keşif Departmanı Müdür Yardımcısı Orhan Özkilitçi, Sefine Tersanesi Yetenek Yönetimi Yöneticisi Çağlayan Koçak ve Kurumsal İletişim Direktörü Serkan Özkaya, Ünye Bulut Tersanesi Tersane Müdürü Ömer Kahraman ve Marketing Müdürü Şerif Kaan Şanlıtürk ile Başaran Gemi Sanayi, Şengün Gemi Sanayi ve Memiş Usta Gemi Sanayi yöneticileri dahil olmak üzere birçok sektör temsilcisi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Muzaffer Feyzioğlu açılış konuşmasını yaptı. Feyzioğlu, fakültenin denizcilik camiasındaki önemine değinerek, Anadolu’nun ilk ve Türkiye’nin dört büyük denizcilik fakültesinden biri olduklarını ve bu yıl 37. mezunlarını verdiklerini belirtti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Rakıcı ise konuşmasında, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin köklü geçmişinin öğrenciler üzerindeki pozitif etkilerinden bahsederek, mezunlara kurumsal aidiyet duygularını kaybetmemeleri tavsiyesinde bulundu.

Dereceye giren öğrencilere, sektör yetkilileri tarafından ödüller takdim edildi ve ardından plaketler konuklar tarafından verildi. Tören; kep atma, toplu fotoğraf çekimi ile devam etti ve kokteyl ile sona erdi.

26 Haziran 2024