Üniversitemizde "Geleneksel Çocuk Şenliği" Coşkuyla Gerçekleştirildi
Üniversitemizde geleneksel olarak düzenlenen ve Koru Otel ile Yabancı Diller Yüksekokulu iÅŸ birliÄŸiyle 12’ncisi Bilim, Kültür, Sanat (BKS) Haftası’nda gerçekleÅŸtirilen “Çocuk Oyun ÅženliÄŸi” ile onlarca çocuk, Kanuni Kampüsü 15 Temmuz Demokrasi Alanı’nda buluÅŸtu.
Düzenlenen etkinliÄŸe; Üniversitemiz Rektör V. Prof. Dr. Ali TEMİZ, akademik ve idari personelimiz ile öÄŸrencilerimiz, çok sayıda çocuk ve aileleri katıldı. ÇeÅŸitli Sivil Toplum KuruluÅŸu stantlarının da yer aldığı ÅŸenlik alanında, çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen Rektör V. Prof. Dr. Ali TEMİZ geleceÄŸin KTÜ’lülerini bir araya getiren, aileler ile Üniversitemizi bütünleÅŸtiren organizasyona ev sahipliÄŸi yapmaktan büyük mutluluk duyduÄŸunu dile getirdi.
“Çocuklarımızı Ağırlamaktan Büyük Mutluluk Duyduk”
Rektör V. Prof. Dr. Ali TEMİZ, çocukların unutulmaz bir gün yaÅŸadığını ifade ederek “Çocuklarımızın yüzündeki mutluluÄŸu görmek bizlere de büyük bir enerji ve umut verdi. 12’ncisi düzenlenen bu organizasyon sayesinde geleceÄŸin KTÜ’lüleri, bugünün KTÜ’lüleri ile buluÅŸtu. Bilim Kültür, Sanat (BKS) Haftası’nda çocuklarımızla bir arada olmak, onları ve ailelerini Üniversitemizde ağırlamak bizim için büyük bir mutluluk.” dedi.
Düzenlenen ÅŸenlik; çeÅŸitli oyunların oynanması, ikramlar, konserler, palyaço ve süper kahraman gösterilerinin ardından fotoÄŸraf çekimiyle sona erdi.
17 Mayıs 2026