Kulüp Yönetim Sistemi Kullanıma Sunuldu

KTÜ Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından analiz edilip tasarlanan ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından kodlanan bu yenilikçi sistem, öğrenci kulüplerinin etkinliklerini daha verimli ve etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlanmıştır. Hem KTÜ MOBİL uygulaması hem de web sitesi üzerinden erişilebilen bu platform, kulüp yöneticilerine ve üyelerine büyük kolaylıklar sunuyor.

Öne çıkan bazı temel özellikler:

• Kolay Üyelik Başvurusu ve Yönetimi: Üyelik işlemleri daha hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanabilir.
  • Kulüp Başvuru ve Yönetimi: Yeni kulüp başvuruları ve mevcut kulüplerin yönetimi basit adımlarla gerçekleştirilebilir.
  • Etkinlik Oluşturma ve Raporlaştırma: Kulüpler, etkinliklerini kolayca planlayabilir ve gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında detaylı raporlar oluşturabilir.
  • Kolaylaştırılmış Onay Süreci: Üyelik, kulüp ve etkinlik gibi temel işlemler için hızlı ve etkin onay süreçleri sunulmaktadır.
  • Daha Birçok Özellik: Sistem, kulüplerin daha organize ve etkin bir şekilde çalışmasını sağlamak için çeşitli özelliklerle donatılmıştır.

Öğrenci Kulüp Yönetim Sistemi, kullanıcı dostu arayüzü ve kapsamlı özellikleri ile kulüp yönetimini kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda kulüplerin daha etkin bir şekilde çalışmasını da sağlıyor.

Daha fazla bilgi için https://kulup.ktu.edu.tr/ adresini ziyaret edebilir ve KTÜ MOBİL uygulamasını indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. (Sisteme, Bilgi Yönetim Sistemi kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak girebilirsiniz.)

Dijital Dönüşüm Ofisi olarak, dijital dönüşümde öncü adımlar atarak, sizlere en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

20 Temmuz 2024