haberler

Bölümümüzden Liselere Ziyaret

Bölümümüzce planlanan Bölüm Tanıtım Programı çerçevesinde 23-29 Mayıs 2024 tarihleri arasında Akçaabat Anadolu Lisesi, Çarşıbaşı Anadolu Lisesi, Dursun Ali Kurt Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kanuni Anadolu Lisesi ve Tevfik Serdar Anadolu Lisesi ziyaret edilmiştir.

Ziyaretlerde aday öğrencilere genel olarak İktisat bilimi, Bölümümüz, Fakültemiz ve Üniversitemiz hakkında genel bilgiler verilmiş, Bölümümüzün aday öğrencilere sağlayacağı avantajlar, Akademik Kadro, Çalışma Alanları, Alt Yapı, Çift Dal-Yan Dal Programı, Değişim Programları ve Yatay Geçiş gibi hususlarda açıklamalar yapılmış ve öğrenci ve öğretmenlerden gelen sorular cevaplandırılmıştır.

Programın gerçekleştirilmesine katkı sağlayan ilgili okulların Müdür/Müdür Yardımcıları Sayın Mehmet BAYRAM, Orhan CEBİ, Murat ATASOY, Ali TAŞAN, İbrahim ŞAHİN, Adem ERATA ve Abdullah BOĞUŞLU başta olmak üzere, kıymetli öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize, Bölüm akreditasyon koordinatörlerimiz Prof. Dr. Haydar AKYAZI, Doç. Dr. Osman Murat TELATAR, Doç. Dr. Umut UZAR ve Araştırma Görevlimiz Mücahid Samet YILMAZ’a çok teşekkür ediyoruz.

Aday öğrencilerimizi Bölümümüze bekliyor, sınavlarında başarılar diliyoruz.

Kanuni Anadolu Lisesi

 

Akçaabat Anadolu Lisesi

Akçaabat Anadolu Lisesi

Çarşıbaşı Anadolu Lisesi

Çarşıbaşı Anadolu Lisesi

Dursun Ali Kurt Anadolu İmam Hatip Lisesi

 

Tevfik Serdar

 

 

 

 

 


30 Mayıs 2024