Program Öğrenim Kazanımları Üzerine Odak Grup Toplantıları Gerçekleştirildi

10 adet olan Program Öğrenim Kazanımlarının hangi ölçüde sağlanabildiğinin tespit edilebilmesi amacıyla, Bölümümüzde mezun aşamasına gelmiş sevgili öğrencilerimizle birlikte odak grup toplantıları gerçekleştirilmiştir. Toplantılarda her bir Program Öğrenim Kazanımlarının ne düzeyde gerçekleştirilebildiği öğrencilerimizce belirli ortalama bir değer (%) veya değer aralığı üzerinden ifade edilmiştir. Ayrıca öğrencilerimiz, akreditasyon sürecinin sürdürülebilirliği üzerine görüş, eleştiri ve önerilerini de dile getirme fırsatı bulmuşlardır.

Toplantılara katkı sağlayan Bölüm akreditasyon koordinatörümüz Prof. Dr. Haydar AKYAZI, öğretim üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Yeşim DİNDAROĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet DİNÇASLAN ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

31 Mayıs 2024