Üniversite-Sanayi İşbirliği Çerçevesinde Yürütülen InoSuit Projesi Kapsamında Trabzon Silah Sanayi AŞ (TİSAŞ) Ziyareti

Üniversite-Sanayi İşbirliği çerçevesinde yürütülen InoSuit Projesi kapsamında  bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ezgi BADAY YILDIZ'ın mentoru olduğu Trabzon Silah Sanayi AŞ (TİSAŞ)'de Bölümümüz 4. Sınıf Girişimcilik dersi alan öğrencilerimize yönelik etkinlik gerçekleştirilmiştir. Ders sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Yeşim DİNDAROĞLU, İktisat Bölüm Başkan  Yardımcısı Dr. Ögr. Üyesi Selim Koray DEMİREL ve Doç. Dr. Ezgi BADAY YILDIZ rehberliğinde ki gezimizde, TİSAŞ Arsin Organize Sanayi Yerleşkesinde öğrencilerimiz  TİSAŞ İnovasyon Akademide “Temel İnovasyon Eğitimi” ne katıldıktan sonra TİSAŞ Ar-Ge Merkezini ziyaret etmişlerdir. Ayrıca Kalite Güvence ve Yalın Üretim Yöneticisi Sn. Merve ÖZTÜRK SOLAKLI ve AR-GE Direktörü Sn. Ahmet Furkan ERDEM öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır. TİSAŞ İnovasyon ve Teknoloji Takımı ile bilgi alışverişinde bulunan öğrencilerin kariyer planlamalarında Girişimcilik, İnovasyon ve Proje Yönetimi gibi alanlarda farkındalık kazanmaları amaçlanmıştır. Gezimiz süresince bizlere rehberlik eden Kalite Güvence ve Yalın Üretim Yöneticisi Sn. Merve ÖZTÜRK SOLAKLI ve AR-GE Direktörü Sn. Ahmet Furkan ERDEM özelinde tüm TİSAŞ yönetimine teşekkür ediyoruz.

24 Mayıs 2024