KARİYER REHBERİ
BAĞLANTILAR
DOKKAF'24 Kapsamında Ata Petrol&İnşaat Firması Ziyaret Edildi
DOKKAF’24 paydaş üniversiteleri arasında yer alan Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Recep ÇOLAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Göksel ÇELENK, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi ve yapılabilecek ortak işler hakkında bilgilendirmede bulunmak amacıyla Ata Petrol&İnşaat firmasının yöneticisi Ali Haydar BAŞ’ı ziyaret etti.
Ziyarette, Ali Haydar BAŞ ile kamu sektörü ve özel sektörden çeşitli kurum ve firmaların bir araya geleceği, öğrenciler ve mezunlara kariyerlerini geliştirme noktasında önemli katkılar sağlayacak olan fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
03 Aralık 2023
İrfan Başkaya'nın verdiği eğitimle, KTÜ öğrencileri ve kulüp üyelerinin proje ve program yazma konusundaki farkındalıkları artırılmıştır.
05 Şubat 2025
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Murat Güler Murat Güler ve İnanç Genç, KTÜ Kariyer Merkezini ziyaret ederek iş birliği ve kariyer olanaklarını görüştü.
31 Ocak 2025
Trabzon Üniversitesi ve KTÜ Kariyer Merkezleri, iş birliği ve ortak çalışmalar için bir araya geldi.
30 Ocak 2025
KTÜ Kariyer Merkezinde düzenlenen toplantıda, gelecekteki faaliyetler ve sektörle alakalı etkinliklere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.
27 Ocak 2025
KTÜ Kariyer Merkezi'nden Performans Yönetim Sistemi Eğitimi
17 Ocak 2025
T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından TÜBİTAK KAMAG 1007 Programı kapsamında desteklenen Güven Projesi tamamlanmıştır.
16 Ocak 2025
Doç. Dr. Burak Barut, KTÜ Araştırma Koordinatörlüğü'ne Atandı
16 Ocak 2025
Üniversitemizin ev sahipliğinde , KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile TEDx Karadeniz Technical University etkinliği gerçekleştirildi.
06 Ocak 2025
KTÜ Kariyer Merkezi'nde 2024-2025 yılı planları ve iş birliklerinin görüşüldüğü bir bilgilendirme semineri düzenlendi.
30 Aralık 2024
KTÜ Kariyer Merkezi ve LÖSEV Fayda Kulübünün düzenlediği etkinlik ile atkı, bere örülerek köy okullarındaki çocuklara destek sağlandı.
27 Aralık 2024
Ziyaretinde KTÜ'nün akademik başarılarını ve bilimsel potansiyelini uluslararası platformda tanıtan Doç. Dr. Aksoy, iki üniversite arasında potansiyel iş birliği alanlarını da ele aldı.
26 Aralık 2024
Portekiz, Lizbon NOVA Üniversitesi'nde düzenlenen COST CA19108 Hi-Scale Aksiyonu Kapanış Sempozyumu'nda Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve davetli konuşmacı olarak yer aldı
26 Aralık 2024
İngiltere Glasgow-Strathclyde Üniversitesi Süperiletkenlik Araştırma grubuyla birlikte çalışmalar yaparak, Süperiletken Uygulamaları Araştırma grubuna dahil oldu.
26 Aralık 2024
Eryiğit Tıbbi Cihazlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halit Eryiğit, KTÜ Kariyer Merkezi ve Biyoloji Bölümü iş birliğinde düzenlenen programda öğrencilere başarı hikayesini paylaştı.
25 Aralık 2024