Haziran

2024 Mezuniyet Programı

Enerji Sistemleri Bölüm Başkanlığı

Değerli mezun adaylarımız,

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Fakültemiz Mezuniyet Töreni, 26 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 11.00'da Şehit Prof. Dr. İlhan VARANK Yerleşkesinde yapılacaktır. Mezuniyet töreni ile ilgili hazırlıkların eksiksiz olarak yürütülebilmesi için, mezuniyet törenine katılacak öğrenci sayılarının, öğrencilerce davet edilecek misafir sayılarının, 10 Haziran 2024 Pazartesi gününe kadar Enerji Sistemleri Mühendisliği Sekreterliğine bildirilmesi gerekmektedir. İlgili öğrencilere duyurulur.

ADRES: KTÜ Of Teknoloji Fakültesi, Çamlı Mah. Hacı Mehmet Baheddin Ulusoy Cad.  No:144 61830 Of / TRABZON

TELEFON: + 90 462 377 84 68

NOT: Mezuniyet töreni için kep ve cübbe kiralamak isteyen öğrencilerimiz Of Teknoloji Fakültesi Dekanlık binasında Şenol ÖZTÜRK ile iletişime geçerek 70 TL kiralama bedeli ile kiralayabilir. Kep ve cübbe sınırlı sayıda olup stoklar bittiğinde öğrencilerimiz ancak kendi imkanları ile temin edebilecektir.

Prof. Dr. İsmail POLAT (Bölüm Başkanı)