Aralık

DEVLET KONSERVATUVARI
EĞİTİM PROGRAMLARI

Eğitim İçeriği

Katılımcılara akademik bir ortamda ve konservatuar seviyesinde kaliteli bir sanat eğitimi verilmesi, enstrüman çalma ve müzik okur yazarlığı becerilerinin kazandırılması, müzik kültürü ve zevklerinin geliştirilmesi, konservatuarın şehirle olan kültürel ilişkilerinin kuvvetlendirilmesi

Eğitim Programlarının Toplam Süresi

12 Hafta (12 saat)
Eğitim Tarihi ve Yeri Karadeniz Teknik Üniversitesi-(Katılımcıların durumuna göre Kanuni ve Fatih Kampüsleri)
Katılımcı Kriteri Programlar 7 yaş ve üstü katılımcılara açıktır

Solfej (Türk ve Batı Müziği) Eğitim Programı Katılım Ücreti

Program Katılım Ücreti-Toplu Dersler İçin 715 TL (KDV Dahildir)

Piyano, Keman, Gitar, Klarnet(Batı), Kanun, Tambur, Klasik Kemençe, Ney ve Tango Eğitim Programları Katılım Ücreti

Program Katılım Ücreti– Bireysel 1.400 TL (KDV Dahildir)

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

• Başvuru Formu·
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Banka Dekontu

T.C. Ziraat Bankası KTÜ Şubesi 11825144-5003 numaralı hesaba
(IBAN: TR780001001225118251445003) (Hesap Adı:KTÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü), açıklama kısmına Sürekli Eğitim Merkezi yazdırılarak yatırılacaktır. Aksi takdirde kayıt işlemi yapılmayacaktır.

*** Kredi kartı ile ödeme yapılabilmekte olup, tüm kartlar için tek çekim, Ziraat ve İş Bankası kredi kartlarına ise 6 taksit yapılmaktadır. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen katılımcıların KTÜ Kanuni Kampüsü Rektörlük Ek Bina (Kat:2) içerisinde bulunan Döner Sermaye Saymanlık
Müdürlüğü'ne başvurmaları gerekmekte olup , ödeme işlemlerinin ardından alındı belgesini kayıt için gerekli belgeler ile birlikte Merkezimize teslim etmeleri gerekmektedir.

Önemli Notlar

• 7-12 yaş arası katılımcılar için ders süresi 40 dakika olup, 12 yaş üzeri katılımcılar için ise 50 dakikadır.
  • Solfej dersleri haftada 2 saat olacak şekilde gerçekleştirilecektir.
  • Eğitim sonunda katılımcılara Karadeniz Teknik Üniversitesi onaylı “Katılım Belgesi” verilecektir.
  • Öğretim elemanlarının akademik etkinlikler ve konserler sebebiyle gerçekleştiremediği derslerin telafisi kurs süreci içinde yapılacaktır. Telafisi yapılacak derslerin gün ve saatini koordinatör, öğretim elemanı ve öğrenci ile birlikte kararlaştırılacaktır. Öğrencinin gelmediği derslerin telafisi yapılmayacaktır.
  • Katılımcıların programa başladıktan sonra programa devam etmemeleri halinde ücret iadesi yapılmayacaktır.
  • SEM Yönetimi gereken durumlarda program saatlerinde değişiklik yapabilir; değişiklikler katılımcıya önceden bildirilecektir.
  • Toplu derslerin başlayabilmesi için minimum katılımcı sayısına ulaşılması gerekmektedir.

Karadeniz Teknik Üniversitesi

Tango

Öğr. Gör. Dr. Alper AKGÜL

4-14