Eylül

Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıtları Devam Etmektedir

Sürekli Eğitim Merkezi

EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Eğitimin Amacı    Eğitim veren, eğitmen olmak isteyen, mesleki veya eğitim sürecinin içinde eğitmen rolü üstlenecek bireylere bilgi, beceri ve bakış açıları kazandırmaktır.
Eğitim Saati   45 Saat (Hafta içi mesai saatleri dışı veya hafta sonu
Eğitim Yeri
KTÜ SEM Eğitim Salonu
KTÜ UZEM Bilgisayar Laboratuvarı
Katılımcı Kriterleri

⇒ Eğitmen olmak isteyen bireyler,
⇒ İş yeri hekimliği yapmak isteyen doktorlar,
⇒ İş Güvenliği Uzmanlığı eğitimi vermek isteyen İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanları,
⇒ Sağlık eğitimi vermek isteyen hemşireler,
⇒ Şirketlerin İnsan Kaynakları ve Eğitim biriminde çalışanlar,
⇒ Şirketlerin İnsan Kaynakları ve Eğitim birimlerinde kariyer hedefi olanlar,
⇒ Başta eğitim fakülteleri öğrencileri olmak üzere kendini geliştirmek isteyen tüm öğrenciler,
⇒ Eğitimci becerilerini geliştirmek isteyenler.

Katılımcı Sayısı   Eğitim programı en az 15 kişi ile başlayacak olup en fazla 25 kişi ile sınırlıdır. Kayıt sıralaması ön kayıt sırasına göre yapılacaktır.
Eğitim sonunda yapılacak uygulama sınavında başarılı olanlara KTÜ-SEM onaylı Eğiticinin Eğitimi Sertifikası verilecektir.

Program Katılım Ücreti

400 TL (KDV Dahildir)

Hizmet Sözleşmesi
  Hizmet sözleşmesi müracat edilmiş olmakla birlikte kabul edilmiş sayılacaktır.

ÖN KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ
*Ön kayıt üzerinde bulunan "Eğitimin Adı" bölümüne "Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Programı" yazılması gerekmektedir. Açıklama belirtmeyen kişilerin ön kayıtları tamamlanmamış olacaktır. Ön kayıt aşamasında ücret ödemesi yapılmayacaktır.

Eğitim programı kayıt işlemleri ön kaydı tarafımıza ulaşan en az 15 kişi olması durumunda başlayacaktır. Programın başlangıç tarihi ve saatleri, kayıt tarihleri ve gerekli belgeler ön kayıt esnasında belirteceğiniz cep telefonunuza sms kanalıyla iletilecektir ve sayfamız üzerinde de ayrıca duyurulacaktır.

İlgili Mevzuatlar

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelik
İşyeri Hekimi ve Diğer Sağlık Personelinin Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelik

Önemli Notlar
Başvuru sırasına göre kayıt alınacaktır.
► Sertifika programına % 80 devam zorunluluğu bulunmaktadır.
Katılımcıların programa başladıktan sonra devam etmemeleri halinde ücret iadesi yapılmayacaktır.
► Sertifika programı sonunda sınav uygulaması yapılacaktır. Sınav 100 puan üzerinden değerlendirilir ve katılımcının başarılı sayılabilmesi için başarı puanının 100 tam puan üzerinden 70 olması gerekmektedir.
► Sınav uygulamasında başarısız olunması durumunda katılımcıya KTÜ-SEM onaylı Katılım Belgesi verilecektir.
► Başarısız olan katılımcılar belirli periodlarla düzenlenecek olan sınava tekrar katılabileceklerdir.
SEM Yönetimi gereken durumlarda program saatlerinde değişiklik yapabilir; değişiklikler katılımcıya önceden bildirilecektir.

EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI
EĞİTİMDE TEMEL KAVRAMLAR
   *Eğitim ve Eğitici Kavramları
   *Öğrenme ve öğrenim süreçleri