Şubat

Elektrik Mühendisliği Ders Tamamalama Eğitimi

Sürekli Eğitim Merkezi

ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ DERS TAMAMLAMA EĞİTİMİ

Dayanak   Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı’nın 08.10.2014 tarih 75850160-303.01.01/58978 sayılı yazısı.
Programın Yasal Dayanağı için
TIKLAYINIZ!
Gerekçe

İlgi yazıda, üniversitelerin Mühendislik Fakültesi bünyesinde yer alan Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Bölümleri mezunlarından ilgi yazının a) maddesinde belirtilen derslerden en az üç tanesini lisans/lisansüstü öğretimleri esnasında alınmamış olanların Sürekli Eğitim Merkezlerine kayıt yaptırılarak üniversitenin ilgili lisans veya lisansüstü programında normal öğrencilerle birlikte almaları, sınavlarının ve değerlendirmelerinin de normal öğrencilerle birlikte yapılması halinde Devlet Personel Başkanlığı'nca Elektrik Mühendisleri ile eşdeğer sayılacakları ve aynı nitelik kodu altında birleştirileceklerinin belirtilmesi nedeniyle ders almak üzere bölümümüze yapılan ve yapılacak olan başvurular.

Kayıt Tarihleri

5-12 ŞUBAT 2016  tarihleri arasında başvuru formu,nüfus cüzdanı fotokopisi ve banka dekontunun Müdürlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir. Eksik belge teslim edenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Program Katılım Ücreti

765 TL (KDV Dahildir)
Programın Katılım Ücreti ile İlgili Yasal Dayanak için
TIKLAYINIZ!
II Sayılı Cetvel (A) Uzaktan Öğretim ve II.Öğretim Öğrenci Ücretleri Grup IV Bölümünde belirtilmiştir.

T.C. Ziraat Bankası KTÜ Şubesi 11825144-5010 numaralı hesaba
(IBAN: TR830001001225118251445010)
(Hesap Adı:KTÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü),
açıklama kısmına "Sürekli Eğitim Merkezi-Elektrik Mühendisliği Ders Tamamlama Eğitimi" yazdırılarak yatırılacaktır.
Aksi takdirde kayıt işlemi yapılmayacaktır.

Karadeniz Teknik Üniversitesi 2015-2016  Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları ile ilgili DUYURUSU
2015-2016 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı
AKADEMİK TAKVİM de belirlenen 08 Şubat 2016 tarihinde başlayacaktır.

Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde Bahar Yarıyılı için eğitim programı kapsamında sorumlu olunacak dersler;

Sayı No
İlgi Yazıdaki Dersler Bölümdeki Eşdeğerleri
1 Elektrik Makineleri Elektromekanik Enerji Dönüşümü Elektrik Makineleri I
2 Enerji İletimi Yüksek Gerilim Güç Sistemlerinin Tasarımı
3 Enerji Dağıtımı Güç Dağıtım Sistemleri

Not   Katılımcılar öğrencilerle birlikte aynı devam ve sınav koşullarına tabi olarak dersleri takip edip sınavlarına girecektir. Normal öğrencilerle birlikte aynı değerlendirme sonucunda başarılı olup olmadıklarına ilgili ders sorumlusu öğretim elemanı tarafından karar verilecektir. Dönem sonunda öğrencinin başarı durumu Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı'nca Sürekli Eğitim Merkezine iletilecek ve buna göre Sürekli Eğitim Merkezi "Ders bilgi ve başarı belgesi" düzenleyerek öğrenciye verecektir.

Karadeniz Teknik Üniversitesi
Sürekli Eğitim Merkezi, Kanuni Kampüsü Hukuk Fakültesi 4.Kat-TRABZON