Ocak

Minyatür Sanatı Eğitimi Kesin Kayıtları Başladı

Sürekli Eğitim Merkezi

MİNYATÜR SANATI EĞİTİMİ

Eğitmen   Öğr.Gör. Elif Tüba AKÇAY  (Karadeniz Teknik Üniversitesi-Trabzon Meslek Yüksekokulu)
Eğitim Tarihleri   25 Ocak 2020- 11 Nisan 2020
Eğitim Saatleri    13:00-16:00 - Toplam 36 Saat
Katılımcı Kriteri   Eğitmen tarafından daha önce ders almış, çizim yeteneğine sahip 45 yaş altı kişiler.
Katılımcı Sayısı

Eğitim programı en fazla 7 katılımcı ile sınırlıdır.Program kabulünde işlem başvuru sırasına göre yapılacaktır.

Program Katılım Ücreti   100 TL (KDV Dahildir)
Kesin Kayıt Tarihleri
ve Gerekli Evraklar

17-23 OCAK 2020  tarihleri arasında gerekli belgelerin Müdürlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir. Eksik belge teslim edenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler :

Başvuru Formu (imzalanması zorunludur)
Nüfus cüzdanı fotokopisi
Banka dekontu

T.C. Ziraat Bankası KTÜ Şubesi 11825144-5010 numaralı hesaba (IBAN: TR830001001225118251445010) (Hesap Adı:KTÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü), açıklama kısmına "SEM-Minyatür Sanatı Eğitimi" yazdırılarak yatırılacaktır. Aksi takdirde kayıt işlemi yapılmayacaktır.

*Kayıt için gerekli evraklarınızı e-mail yoluyla "sem@ktu.edu.tr" e-mail adresine veya fax yoluyla "0462 325 57 65" numaraya gönderebilirsiniz.

Hizmet Sözleşmesi

Hizmet sözleşmesi müracat edilmiş olmakla birlikte kabul edilerek imzalanmış sayılacaktır.

Önemli Notlar
⇒ Sertifika programına %80 katılım zorunludur.
⇒ Başvuru sırasına göre kayıt alınacaktır.
⇒ Katılımcıların programa başladıktan sonra programa devam etmemeleri halinde ücret iadesi yapılmayacaktır.
⇒ SEM Yönetimi gereken durumlarda program saatlerinde değişiklik yapabilir; değişiklikler katılımcıya önceden bildirilecektir.

Sertifika programı sonunda sınav uygulaması yapılacaktır. Sınav 100 puan üzerinden değerlendirilir ve katılımcının başarılı sayılabilmesi için başarı puanının 100 tam puan üzerinden 70 olması gerekmektedir.