Pilates Eğitimi

Sürekli Eğitim Merkezi

PİLATES EĞİTİMİ

Eğitim Danışmanı : Öğr. Gör. Yeşim KARADENİZ (Fatih Eğitim Fakültesi-Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu)
Eğitim İçeriği :
Günlük hayatta kullanılamayan güçsüz kasları çalıştırarak omurgayı güçlendirmek.
Kas yapısının bütün haline gelmesini sağlamak, stresle başa çıkmak ve fiziksel dayanıklılığı artırmak.
Eğitim Saati : 24 Saat
Eğitim Tarihi ve Yeri : Eğitim tarihi ve salon bilgisi kesin kayıt tarihi ile birlikte ilan edilecektir.
Katılımcı Kriteri : 18-30 yaşları arasındaki kadınlar (Öğrenciler-Öğretim Elemanları ya da Öğrenci Olmayanlar)
Program Katılım Ücreti : 270 TL (KDV Dahildir)
Ön Kayıt Tarihleri :
27 Nisan-03 Mayıs 2015
  tarihleri arasında ön kayıtlar alınacaktır.
4 Mayıs 2015 tarihinde program başlangıç bilgisi ve kesin kayıt işlemleri için duyuru ilan edilecektir.

Eğitim programı en az 20 katılımcı ile başlayacak olup, en fazla 30 katılımcı kaydı alınması planlanmaktadır.
Ön kayıt tarihi sonunda yeterli çoğunluğun sağlanması durumunda eğitim başlangıç tarihi ile birlikte
kesin kayıt tarihlerimiz ve gerekli belgeler duyurulacaktır. Çoğunluğun sağlanamaması durumunda (20 kişiden az olması) eğitim programı açılmayacaktır.

ÖN KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ
***
Ön kayıt üzerinde bulunan "Eğitimin Adı" bölümüne kayıt yaptırmak istediğiniz modülü belirtmeniz gerekmektedir.

KTÜ Sürekli Eğitim Merkezi, Kanuni Kampüsü Hukuk Fakültesi 4.Kat -TRABZON
Tel: (462) 377 87 39