Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi, 62 Fakülte Arasında 5'inci Sırada!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yayınlanan Mezun Başarı Atlası Sistemi’nde 01.06.2024 tarihi itibarıyla ÖSYM tarafından sonucu açıklanan son Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı (DUS) verilerine göre, 52 devlet üniversitesinin yer aldığı sıralamada Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 4. sırada; 10 vakıf üniversitesinin de dâhil edildiği 62 üniversite arasında ise 5. sırada yerini aldı. Bu başarı, fakültenin öğrencilerine sunduğu modern teknoloji destekli Diş Hekimliği eğitiminin bir göstergesi olarak dikkat çekerken Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI “Diş Hekimliği Fakültemizin, DUS sıralamasındaki bu üstün başarısı, Üniversitemizin genel eğitim kalitesinin bir yansımasıdır. Akademik kadromuza ve öğrencilerimize bu başarılarından dolayı teşekkür ediyor, gelecekte daha büyük başarılara imza atmalarını temenni ediyorum. Eğitimdeki kalitemizi her geçen gün artırarak öğrencilerimizi, gelecekteki meslek hayatlarına en iyi şekilde hazırlamayı hedefliyoruz.” dedi.

18 Temmuz 2024