duyurular

30

Ekim

Doktorasını 2007 - 2011 Yılları Arasında Alan Araştırmacılarımız İçin 2 Milyon Avro’luk ERC Consolidator Grant Proje Çağrısı

KTÜ Teknoloji Transfer Ofisi

Doktorasını 2007 - 2011 Yılları Arasında Alan AraÅŸtırmacılarımız İçin 2 Milyon Avro’luk ERC Consolidator Grant Proje ÇaÄŸrısı

Ufuk2020 programı olan ERC Consolidator Grant (Avrupa AraÅŸtırma Konseyi Güçlendirme DesteÄŸi) araÅŸtırmacılara ülkemizde ve Avrupa’da araÅŸtırma imkanı sunuyor. Programın amacı ulusal programlarla fonlanması genellikle zor olan büyük bütçeli ve yüksek riskli/yüksek kazanımlı öncül akademik araÅŸtırma projelerine kaynak saÄŸlamaktır.

Son baÅŸvuru tarihi 7 Åžubat 2019 olan programa; fen bilimleri, doÄŸa bilimleri, matematik gibi alanlarla beraber sosyal bilimler, disiplinler arası ya da çok disiplinli alanlardaki projeler için baÅŸvuru alınabilmektedir.

Projelerin süresi maksimum 5 yıl olup, proje başına öngörülen bütçe 2 Milyon Avro’ya kadar çıkmaktadır.

NOT: Güçlendirme DesteÄŸi’nden yararlanabilmek için “TÜBİTAK ERC BaÅŸ AraÅŸtırmacı GeliÅŸtirme Programı” na (EBAG) baÅŸvurabilir projenizin hazırlığınızı fonlayabilirsiniz.   Güçlendirme DesteÄŸinden yararlanmak isteyen araÅŸtırmacıların belirli bir bilimsel araÅŸtırma olgunluÄŸuna eriÅŸmiÅŸ ve bağımsız araÅŸtırma yapabildiklerini göstermiÅŸ olmaları beklenmektedir.

EBAG için son baÅŸvuru tarihi 24 Aralık 2018’dir.

Detaylı bilgi için; https://ufuk2020.org.tr/tr/h2020/avrupa-arastirma-konseyi/consolidator

Erişilebilirlik

Az Gören
Disleksi
DEHB
Epilepsi
Renk Körlüğü
Katarakt
Yaşlı Dostu
Motor Bozukluk

Dil Seçenekleri

Türkçe
English
العربية
Русский
Deutsch
Français
Español
Português

Renk Körlüğü Filtreleri

Kırmızı-Yeşil
Yeşil-Kırmızı
Mavi-Sarı
Yüksek Kontrast

Arka Plan ve Kontrast

Koyu Mod
Mavi Işık
Gri Tonlama
Resim Gizle

Yazı ve Metin

Küçült (-)
Normal (A)
Büyüt (+)
Disleksi Font
Metin Boşluğu
Satır Aralığı
Sola Yasla

Okuma Araçları

Sesli Oku (Tıkla)
Okuma Şeridi
Başlık Vurgusu
Büyük İmleç