HAKKIMIZDA
YAYINLAR
KTÜ TTM Tarafından Düzenlenen Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri Girişimcilikte Uluslararası Ticaret Süreçleri Konusu ile Devam Etti
Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) tarafından düzenlenen etkinlikte, girişimcilik alanında ihracat odaklı bilgi ve deneyim paylaşımı yapıldı. Etkinlikte, VAWTTURK şirketi kurucusu İbrahim Hakkı ŞENOL konuk olarak yer aldı. Moderatörlüğünü KTÜ TTM Şirketleşme ve Girişimcilik Modül Koordinatörü Proje Uzmanı Eren YILMAZ’ın üstlendiği etkinlik çevrim içi olarak gerçekleştirildi.
Etkinlikte, ihracat süreçleri, girişimcilik süreçleri, deneyimler ve başarı hikayeleri paylaşılırken, katılımcılar değerli bilgiler edinme ve sektörden tecrübeleri dinleme fırsatı buldular. Etkinlik katılımcıların sorularının cevaplanması ile tamamlandı.
Etkinlik kaydına ulaşmak için TIKLAYINIZ.
17 Şubat 2025
TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Modülü
04 Temmuz 2025
''2025 TTO Çalıştayı''na KTÜ TTM adına Öğr. Gör. İslam YILDIZ ve Öğr. Gör. Gözde SAĞLAM temsilci olarak katıldı.
04 Temmuz 2025
''Karadeniz Havzası için Ulusötesi Teknoloji Transfer Ağı (T3N-BSB)'' Projesi
03 Temmuz 2025
TÜBİTAK 2542-Azerbaycan Ulusal Bilimler Akademisi (ANAS) ile İkili İş Birliği Programı
02 Temmuz 2025
Öğrencilerimiz aldıkları desteklerle projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik edilmekte ve araştırma ekosistemine dahil olmaktadırlar.
01 Temmuz 2025
COST Aksiyonuna Atanan Araştırmacılarımıza Tebrik
01 Temmuz 2025
5 girişimcimiz destek almaya hak kazanmıştır.
30 Haziran 2025
Akademik bilgi ve deneyimlerin paylaşımına katkı sunan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz!
30 Haziran 2025
Eğimli İkincil Jetlere Sahip Çoklu Çarpan Hava Jeti Üreten Aktif Soğutucu
30 Haziran 2025
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
27 Haziran 2025