HAKKIMIZDA
YAYINLAR
STEIDA Projesinin 3. Online Toplantısı Gerçekleştirildi

Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen ve KTÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen "Strengthening Technology Transfer Ecosystem through Innovative and Digital Approaches- STEIDA" Projesi, bir dizi önemli faaliyeti daha hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, projede yer alan ortakların katılımıyla üçüncü online toplantı başarıyla gerçekleştirildi.
Toplantının ana amacı, projede bugüne kadar kaydedilen ilerlemeleri değerlendirmek ve gelecekteki adımları planlamak için ortaklar arasında bilgi alışverişi sağlamak oldu. Proje ortakları, “Teknoloji Transfer Ekosistemi Üzerine Kapsamlı Bir Çalışma” ve “Teknoloji Transferinde En İyi Uygulamaların Araştırılması” başlıklı faaliyetler hakkında ayrıntılı bilgilendirmelerde bulundu.
22 Ağustos 2024
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
05 Haziran 2026
RATIONE DIVIDE AI firması ile ulusal ve uluslararası iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesine yönelik istişare toplantısı gerçekleştirildi.
04 Haziran 2026
Gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar, program sürecinde karşılaştıkları soruları yönelterek uygulamaya yönelik bilgi edinme imkânı buldu.
04 Haziran 2026
Toplantı Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenendi.
04 Haziran 2026
KTÜ TTM 2026 Mayıs Bülteni
04 Haziran 2026
Trabzon Tersanesi Gemi İnşa Bakım Onarım San. ve Tic. A.Ş. ve Prof. Dr. Ayfer DÖNMEZ ÇAVDAR ile görüşmeler gerçekleştirdi.
03 Haziran 2026
QUEST-Quadruple Helix-Based Enhancement of Stakeholders at Black Sea Territory
22 Mayıs 2026
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
22 Mayıs 2026
TÜBİTAK BİDEB 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı
15 Mayıs 2026
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
15 Mayıs 2026
2026 Nisan Bülteni
13 Mayıs 2026
Merkezimiz koordinasyonunda; Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ile Yapay Zekâ ve Veri Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde düzenlendi.
13 Mayıs 2026