Şubat

Disiplin Soruşturma Dosyasının Hazırlanması ve Sonuçlandırılması Konusunda Eğitim Verildi.

Rektörlük

Üniversitemiz “Memur Akademisi” Eğitim Programı takvimi uyarınca 27 Şubat 2020 Perşembe günü saat 10.00’da Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi Reşit Tarakçıoğlu Salonunda “Disiplin Soruşturması Dosyasının Hazırlanması ve Hazırlanan Dosyanın Disiplin Amiri veya Disiplin Kurulu Tarafından Sonuçlandırılması” eğitimi verildi.

Soruşturmacı görevlendirilmesi, ifade ve savunma alınması, soruşturma raporunun yazılması, hazırlanan dosyanın disiplin amiri veya disiplin kurulu tarafından incelenerek görüşülmesi, karar verilmesi ve ilgiliye tebliği konularında, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Fazlı ÖZTEL ve Hukuk Müşaviri Av. Çetinkaya GÜMRÜKÇÜOĞLU tarafından verilen ve yaklaşık 2 saat süren eğitime disiplin amirleri, disiplin kurulu üyeleri, daire başkanları, fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulu sekreterleri, şube müdürleri, şefler ve diğer personeller katıldı.