2022 Yılı Aday Memur Temel Eğitimleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.

Aday Memurların Yetiştirilmesine İlişkin Genel Yönetmenlik hükümleri doğrultusunda, Üniversitemiz Memur Akademisi çatısı altında yürütülen Aday Memur Temel Eğitimleri kapsamında 2022 Yılı Aday Memur Temel Eğitim ve Sınav Takvimi ile Eğitim Programı ilan edilmiş ve 14.10.2022 tarihinde bu yıl eğitime tabi tutulacak personeller için bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Memur Akademisi Eğitim ve Sınav Komisyon Başkanı Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Öztürk, Komisyon Üyeleri Atilla İMAMOĞLU, Funda GÜLEŞ ve Hasan GÜLBAL ve Planlama, Eğitim ve Performans Şube Müdürlüğünden Öğr. Gör. Mustafa TONYALI ile Abdulsamet ÜÇÜNCÜ’nün bulunduğu toplantıda aday memurları temel eğitim süreci hakkında bilgilendirerek hem personellerimize hem de üniversitemize hayırlı olmasını dilediler.

14 Ekim 2022