Beden Dili ve Etkili İletişim Eğitimi Gerçekleştirildi.

Memur Akademisi Genel Eğitimleri'nde bu hafta "Beden Dili ve Etkili İletişim Eğitimi" verildi.

"Dilimizi ne kadar etkin kullanabilirsek o kadar iyi bir iletişim ustası olabiliriz."

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Sabri KURTULDU'nun sunumu gerçekleşitirlen eğitime 100'ü aşkın personelimiz katılım sağladı. Eğitimde konu ile ilgili önemli hususların altı çizilerek, beden dilinin nasıl kullanılması gerektiği hususunda görseller ile katılımcılara aktarıldı. Ayrıca, eğitimde personellerimizin merak ettiği konularla ilgili hem sözlü hem de uygulamalı anlatımlar yapıldı.

Memur Akademisi eğitimlerine desteği için Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Sabri KURTULDU'ya teşekkür ederiz.

Eğitim sunumu için tıklayınız.

08 Aralık 2022