haberler

Enstitü Bilgi Sistemi (EBS) Bilgilendirme Eğitimi Gerçekleştirildi.

Memur Akademisi Genel Eğitimleri (Modül 2) Hızla Devam Ediyor.

Enstitülerin, anabilim dallarının ve lisansüstü öğrencilerinin, lisansüstü eğitim ile ilgili tüm iş ve işlem süreçlerinin yürütülmesini ve takibini sağlamak üzere tamamen iç kaynaklarımız kullanılarak tasarlanan “Enstitü Bilgi Sistemi (EBS)” yazılımının tüm paydaşlara tanıtımı ve ön eğitim sürecinin gerçekleştirilmesi amacıyla KTÜ Uzaktan Eğitim Sistemi aracılığı ile çevrim içi eğitim gerçekleştirilmiştir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'ndan Öğr. Gör. Yasin ŞAHİN tarafından verilen eğitime, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil RAKICI, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER ve Enstitü Müdürleri, Enstitü Müdür Yardımcıları, Enstitü Sekreterleri, Bölüm Başkanları, Bölüm Başkan Yardımcıları, Anabilim Dalı Başkanları, Enstitü ilgili personelleri, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ilgili personelleri ve lisansüstü program yürüten bölüm sekreterleri başta olmak üzere 200'e yakın akademik ve idari personelimiz katılım sağladı. Eğitim uygulamalı örnekler ve soru cevaplar eşliğinde sonlandırıldı.

Memur Akademisi eğitimlerine katılan Akademik ve İdari personellerimize teşekkür ederiz.

“Enstitü Bilgi Sistemi (EBS) Bilgilendirme Eğitimi” video kaydına erişmek için tıklayınız.

*Video kayıt eğitimler eğitim yılı boyunca tüm personelimizin erişime açıktır. 
*İdari personellerimizin "Katılım Belgesi" alabilmesi için eğitimin verildiği günden itibaren 14 gün içerisinde izlemesi gerekmektedir.


22 Aralık 2022