Memur Akademisi "İşe Yeni Başlayan Destek (Temizlik) Personeli Eğitim ve Gelişim Programı: Sıfır Atık Eğitimiile çalışma arkadaşlarımızı bilgilendirdik.

Sıfır Atık Koordinatörlüğü personeli Mehmet ŞAHİN tarafından 26.10.2023 tarihinde yüz yüze KTÜ Nazım TERZİOĞLU Amfisinde gerçekleştirilen eğitimde işe yeni başlayan destek (temizlik) personelimize "Sıfır Atık" eğitimi verildi. Sıfır atık nelerdir? Her atık atık mıdır? Üniversitemizde atık depolama alanları nerededir? gibi sorularla dikkatleri toplayan ŞAHİN, üniversitemizde sıfır atığın kurulma aşaması ve destek alınan birimlerden bahsederek eğitim tamamlandı.

Eğitim sunumuna erişebilmek için tıklayınız.

Katkıları için Sıfır Atık personeli Mehmet ŞAHİN'e ve özverili tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, keyifli bir eğitim-gelişim yolculuğu dileriz.

26 Ekim 2023