KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden Başarılı Uzaktan Eğitim: "Uygulamalı Orta Düzey Microsoft PowerPoint"

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Dr. Öğr. Üyesi Merve YILDIZ tarafından "Uygulamalı Orta Düzey Microsoft PowerPoint" eğitimi ile çalışma arkadaşlarımıza sunum becerileri kazandırmaya devam ediyoruz.

KTÜ Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden gerçekleştirilen bu eğitim, katılımcılara Microsoft PowerPoint becerilerini geliştirmeleri için etkili bir platform sunarken, aynı zamanda modern öğrenme teknolojilerini başarıyla kullanmanın örneklerinden biri oldu.

Bu değerli eğitim sürecinin kurum içindeki personelin kişisel ve profesyonel gelişimine önemli bir katkı sağladığını pratik bilgiler ve beceriler kazanıldığını belirtti.

Eğitiminde emeği geçen Dr. Öğr. Üyesi Merve YILDIZ‘a ve tüm katılımcılara bu değerli eğitim sürecine katkıları için teşekkür ediyoruz.

Eğitimin video kaydına erişebilmek için tıklayınız.

21 Aralık 2023