Kurumsal Kimlikte Yaratıcı Adımlar: KTÜ Grafik Tasarım Ürünleri Hazırlama

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Sistemi aracılığıyla Öğr. Gör. Belgin İPEK tarafından "KTÜ Kurumsal Kimlik: Grafik Tasarım Ürünleri Hazırlama" konusunda eğitim düzenlendi.

Öğr. Gör. Belgin İPEK'in deneyimleri ve uzmanlığı doğrultusunda; Üniversitemiz birim web sayfası sorumluları ve sosyal medya yöneticilerini hedef alarak katılımcılara kurumsal kimlik oluşturma süreçlerinde grafik tasarımın temel prensipleri sunuldu.

Eğitim sürecinde etkili grafik tasarım tekniklerini öğrenme ve uygulama fırsatı bulan katılımcılar, eğitim sonunda elde ettikleri bilgi ve becerileri, kendi birimlerinde uygulayarak KTÜ'nün kurumsal kimlik süreçleri hakkında farkındalık arttırıldı.

Eğitim video kaydına erişebilmek için tıklayınız

Eğitiminde emeği geçen Öğr. Gör. Belgin İPEK'e ve tüm katılımcılara bu değerli eğitim sürecine katkıları için teşekkür ediyoruz.

18 Ocak 2024