Tüm Çalışma Arkadaşlarımızın "Sıfır Atık" Farkındalığını Oluşturuyor ve Bilgilendirmeye Devam Ediyoruz

Sıfır Atık Belgesine sahip ve Türkiye Çevre Ajansı tarafından sıfır atık uygulamaları kapsamında pilot üniversite seçilen kurumumuzda "Sıfır Atık" farkındalığını arttırmak amacıyla genel eğitim düzenlenmiştir. Tüm çalışma arkadaşlarımıza yönelik Sıfır Atık Koordinatörü Prof. Dr. Dilek BEYAZLI tarafından verilen eğitimde Sıfır atık nedir?, Sıfır atık nasıl yapılmalıdır?, Atık önleme ve minimizasyon nedir?, Üniversitemizde atık depolama alanları nerededir? gibi sorularla dikkatleri toplayan Beyazlı, üniversitemizde sıfır atığın kurulma aşaması ve destek alınan birimlerden bahsederek eğitim tamamlandı.

Katkıları için Sıfır Atık Koordinatörü Prof. Dr. Dilek BEYAZLI’ya ve özverili tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, keyifli bir eğitim-gelişim yolculuğu dileriz.

Eğitim sunumuna ve video kaydına erişebilmek için tıklayınız

Katılım Belgesi alabilme şartları uyarınca bu eğitimin 01.06.2023 - 14.06.2023 tarihine kadar izlenilmesi gerekmektedir.

02 Haziran 2023