Kasım

Üniversitemiz, Araştırma Üniversiteleri Sıralamasında Bir Basamak Yükseldi

Fırat Üniversitesi ev sahipliğindeki “Araştırma Üniversiteleri Toplantısı” YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR ve 23 Araştırma Üniversitesi Rektörünün katılımıyla Elazığ’da gerçekleştirildi.

Toplantıya; YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR’ın yanı sıra YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Haldun GÖKTAŞ, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci GÜNDOĞAN, Ankara Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, İzmir İleri Teknoloji Enstitüsü, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Fırat Üniversitesi hakkında bilgi vererek YÖK Başkanı ve Rektörleri Elazığ’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ardından YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci GÜNDOĞAN konuşmasında, üniversitelerin performans izleme kriterleriyle ilgili çeşitli bilgiler verdi.

Araştırma Üniversiteleri Sıralaması İçin TIKLAYINIZ