Proje Kapsamında Yapılan Yolluk Ödemeleri Hakkında

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi

Bilimsel Araştırma Proje Koordinasyon Birimi tarafından desteklenen projelerden yolluk bildiriminde bulunacak Proje Yürütücüleri ve Yardımcı Araştırmacıların Dikkatine...

1. Yolluk bildirimi için alınacak Fakülte Yönetim Kurulu Kararı veya Enstitü Yönetim Kurulu Kararı, görev başlangıç tarihinden en az 15 (on beş) gün önce BAP Koordinasyon Birimine ulaşması gerekmektedir.
  2. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı veya Enstitü Yönetim Kurulu Kararı alabilmek için yolluk bildirim dilekçesi verildiği gün, aynı zamanda BAP Otomasyon sisteminden ilgili Projenin istek fişleri kısmından yolluk isteklerini  (Rektörlük oluru alınabilesi için) doldurarak sitem üzerinden BAP birimine gönderilmesi gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen hususlara uymayan Yurtiçi Görev Yolluğu istek fişlerinin ödemesi yapılmayacaktır