Kasım

Hazırlık Programı Fotoğraf Yarışması

Hazırlık Programı

Sevgili KTUDELL PREP Öğrencilerimiz,

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye'nin en güzel kampüslerinden birinde barınıyor ve bu güzel kampüsü siz değerli öğrenciler şenlendirip, anlamlandırıyorsunuz. Bölüm olarak, “KTU CAMPUS” ve “KTUDELL PREP” ‘i bir araya getirmek amacıyla tüm öğrencilerin katılımını gerektiren bir fotoğraf yarışması düzenliyoruz.

Yarışmada dikkat edilmesi gereken hususlar:

1. Fotoğraf en az 3 ve en fazla 5 kişiden oluşan gruplar tarafından çekilecektir. Grup üyelerinin belirlenmesi öğrenciler tarafından yapılacaktır.
  2. Fotoğrafta, öğrenciler (sadece grup üyeleri) ve kampüs doğası mutlaka bulunmalıdır.
  3. Fotoğrafın açık havada ve sadece kampüste çekilmesi gerekir.
  4. Her grup sadece bir fotoğrafla yarışmaya katılabilir.
  5. Her fotoğrafın İngilizce altyazısı olmalıdır. Altyazı tek cümle veya sözcük öbeğinden oluşmalı.
  6. Tüm fotoğraflar, renkli ve JPEG formatta prepktudell@gmail.com adresine eklenti olarak yollanacaktır.
  7. E-mail’in “metin” kısmında fotoğrafın çekildiği mekân (kampüste nerede çekildiği), altyazısı ve grup üyelerinin isimleri eklenmelidir.
  8. Fotoğraf, orijinal haliyle (üzerine metin, emoji vb. eklenmeden) gönderilmelidir.

📷 Son gönderme tarihi 15.12.2022 günü olarak belirlenmiştir.
Eksik ve geç gönderilen e-mail’ler değerlendirmeye alınmayacaklar.

Birincilik Ödülü: Tüm üyelerin bireysel ödüllendirileceği yarışmada, kazanan her öğrencinin tüm derslerinin güz dönemi final notuna 5 puan (toplamda 30 puan) eklenecektir.
İkincilik Ödülü: Aynı şekilde toplamda 20 puan eklenecektir.
Üçüncülük ödülü: Aynı şekilde toplamda 10 puan eklenecektir.

Başarılar!

Örnek: