KTÜ'de İş Birlikleri Konuşuldu

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ile bir araya geldi.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ile birlikte önce Karadeniz Teknik Üniversitesi İlaç ve Farmasötik Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi, Medikal Cihaz Tasarım ve Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Deprem ve Yapı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Ünüvar daha sonra Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ile makamında bir araya geldi.

Görüşmede, üniversiteler arası iş birliğinin geliştirilmesi ve akademik çalışmaların paylaşılması konusu masaya yatırıldı. Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, bu tür ziyaretlerin akademik dayanışmayı artırdığını ve üniversiteler arası sinerji oluşturduğunu vurgulayarak Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya teşekkür etti.

Haber linki: https://www.gunebakis.com.tr/haber/20975117/ktude-is-birlikleri-konusuldu

20 Temmuz 2024